Vatandaş Kurum Amirleri Buluşmasının İlki Gerçekleştirildi.

Her hafta düzenli olarak Kaymakamlık Toplantı salonunda yapılan Kurum Amirleri ve Vatandaş Buluşması bu hafta Darıpınarı, Bağçatağı, Giden ve Sarıkavak Mahallelerinde gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin dilek ve isteklerini ilgili Kurum Amirine dile getirdiği toplantılar Mahalle kahvehanelerinde gerçekleştirildi.

Darıpınarı Mahallesinde gerçekleştirilen toplantının ardından Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve diğer Kurum Amirleri Şehidimiz Oğushan Sezer’in Ailesini ziyaret ederek hatırlarını sordular.

Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel bu haftadan itibaren Vatandaş Kurum Amirleri buluşmasının her hafta farklı Mahallelerde gerçekleşeceğini ve sorunların yerinde incelenerek çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.