ŞİİR VE MÜNAZARA YARIŞMALARININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Çamlıyayla Kaymakamlığının himayesinde Çamlıyayla Belediyesi ve (TAŞYAD) Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneğinin bu yıl yedincisini düzenlediği şiir okuma ve münazara yarışmalarının finalleri yapılarak ödülleri sahiplerine teslim edildi.

Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen finalde Çamlıyayla Kasım Ekenler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri “Sosyal Medya yararlımı, yoksa zararlımı?” konulu münazara yaptılar. Münazara sonunda Sosyal medyanın zararlı olduğu tezini savunan ekip ödülün sahibi oldu.

Münazara sonunda geçtiğimiz günlerde finalleri yapılan ve şiir okuma yarışmalarında dereceye giren İlk ve Ortaokul öğrencileri şiirlerini bir kez daha okudular.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Çamlıyayla Belediyesi tarafından hazırlanan tablet pc ler ve TAŞYAD tarafından hazırlanan kitap ödülleri takdim edildi.