ŞEHİDİMİZİN YEDİ YEMEĞİ YAPILDI

Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer’in yedi yemeğine Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayal Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, geçtiğimiz yıl Şehadet mertebesine erişen Aziz Şehidimiz Jandarma Yzb. Halil Özdemir’in babası Necip Özdemir ve Darıpınarı Mahallesi sakinleri katıldı.

Yemek öncesi Mevlidhanlar tarafından okunan Mevlid-i Şerifin ardından misafirlere Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen yemekler dağıtıldı. Yemek ikramının ardından Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

yemeğine Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı yemek öncesinde Korucak Mahallesinde yapımı devam eden Cami inşaatında incelemeler yaparak Korucak Mahallesi sakinleri ile sohbet ettiler