ŞEHİDİMİZ DUALARLA ANILDI

Geçtiğimiz yıl Şehadet mertebesine ulaşan Darıpınarı Mahallemiz nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer Baba Ocağında okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan dualarla anıldı.

Darıpınarı Mahalle meydanında gerçekelştirilen program öncesinde Belediye Başkanımız Ismail Tepebağlı, Şehidimizin Babası Ahmet Sezer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Kerim Tufan, Tarsus Belediye Başkan Vekilimiz Ali Şimşek, Tarsus Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Boro, Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla İlçe Başkanımız Ali Rıza Genç, Belediye Meclis Üyelerimiz ve bazı Mahalle Muhtarlarımız 1968 yılında Şehit düşen Amcası İsmet Sezer ile aynı kabristanlıkla yatan Şehidimiz Oğuzhan Sezer'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Kabir ziyaretinin ardından Mahalle Meydanında düzenlenen ve İlçe Çamlıyayla Kaymakam V. Orçun Cüneyt Zor, Kurum Amirleri ve Mahalle Sakinlerinin de katıldığı Mevlit programına geçen heyet Şehidimizi Ruhu için okunan Mevlidi dinleyerek dua ettiler.