MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. sene-i devriyesi münasebetiyle bir anma mesajı yayınladı.

Tarihin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden, Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. Yılında, saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Başkanımız;

"79 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş bir liderdir. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, kurduğu Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Bu bilinçle bize Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve saygıyla anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum"

İsmail TEPEBAĞLI

Çamlıyayla Belediye Başkanı