MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, 29.11.2017 Çarşamba günü idrak edeceğimiz Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tepebağlı mesajında şunları söyledi;

"Peygamber Efendimizin (SAV) âlemlere rahmet olarak gönderildiği geceyi bizlere müjdeleyen mübarek Mevlid Kandili’ni bütün İslam âlemi olarak idrak ediyoruz. Peygamberimizin güzel ahlakını yalnızca bu mübarek gecede değil, bütün hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu mübarek gecenin bütün insanlar arasında barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum.

Başta hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve bütün İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, milletimize ve tüm insanlara sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ederim.”

İsmail Tepebağlı