MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIĞA DESTEK

“Mersin’de Kıl Keçisi Islahı Projesi” kapsamında Çamlıyayla İlçesi nüfusuna kayıtlı hayvancılara damızlık kıl keçisi dağıtımı yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dün bir törenle Mersin Merkeze yakın İlçelere yapılan dağıtımın ardından bugün de Çamlıyayla İlçesi nüfusuna kayıtlı Hayvancıların kıl keçileri Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve Mersin Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan’ın katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi.

Merkez Çarşı içi Pazar yerinde gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz bölgemizin ana gelir kaynağı olan tarım ve hayvancılığa büyük önem vermektedir ve vatandaşlarımızı daima desteklemektedir. Az önce Kesecik Mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdiğimiz domates fideleri ve şu an dağıtımını yapacağımız damızlık kıl keçileri bunun en büyük örneğidir. Kendisine sizlerin ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ve benzeri desteklemelerin devam edeceğinin müjdesini de veriyorum. Umarım yapılan desteklemeler sayesinde sizlerin refah seviyeniz daha ileri düzeylere gelir.” dedi.