KURUM AMİRLERİ FAKILAR MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Kurum Amirleri vatandaş buluşması kaldığı yerden devam.

Çamlıyayla Kaymakam V. Uğur Ünsal, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve diğer Kurum Amirleri Fakılar Mahallesini ziyaret ederek Mahalle Sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Mahalle kahvehanesinde gerçekleştirilen toplantıda Mahalle sakinlerinin talepleri ilgili kurum amirince not alınarak çözüme kavuşturulması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisi verildi.

Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı toplantının akabinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu, Çamlıyayla Kaymakam V. Uğur Ünsal, Çamlıyayla İlçe Müftüsü Hasan Küçük ve Fakılar Mahalle Muhtarı Necip Özdemir ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yenilenecek olan Fakılar Mahallesi Çakıllı Mevkiinde bulunan Çakıllı Camiinde incelemelerde bulundular.