KESECİK MAHALLESİ’NİN DOMATES FİDELERİ DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Tarımsal Destekleme Projesi kapsamında Kesecik Mahallesine domates fidesi dağıtıldı.

Kesecik Mahallesi Mahalle Meydanında yapılan dağıtıma Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı, Belediye Meclis Üyemiz Osman Yasin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Sebil Tarım Kredi Kooperatifi yetkilileri, Sebil ve Kesecik Mahalle Muhtarları ve Kesecik Mahallesi sakinleri katıldı.

Mayıs ayı içerisinde Sebil Mahallesinde de dağıtımın yapılacağı müjdesini veren ve fidelerin dağıtımını gerçekleştiren Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı çiftçilere bol verimli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.