KASIM EKENLER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ’NDEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Kasım Ekenler ÇPL Öğretmen ve Öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir program tertip ettiler.

Atatürk İlkokulu toplantı salonunda tertip edilen programa Çamlıyayla Kaymakam V. Uğur Ünsal, Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğrenci Velileri ve öğrenciler katıldı.

Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerinin konu alındığı programda; günü anlam ve önemini belirten şiirler, video gösterimleri ve kısa piyesler sergilendi.

Programın bitiminde Çamlıyayla İlçe Müftülüğü tarafından İlçemizde ki okullarda yapılan Peygamber Efendimizin Hayatı konul test neticesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Program sonunda katılımcılara Çanakkale Savaşında ki kahraman vatan evlatlarının yemeği olan üzüm hoşafı ikram edildi.