HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı.

Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan etkinliğe, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı’nın yanı sıra Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Daire Amirleri ve bayanlar katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız; “Annelerimizin hakları asla ödenmez, bizleri büyütüp yetiştiren, daima karşılıksız seven annelerimizin kıymetini bilelim. Konuşmama son verirken başta kendi annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın bu özel gününü kutluyorum.” dedi.

Etkinlikte Atatürk ve Sebil İlkokulu öğrencilerinin şiir ve halk oyunları gösterisinin yanı sıra İşaret dili kursiyerlerinin işaret dili ile seslendirdikleri eser izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Etkinlik sonunda Belediye Başkanımız Kaymakam V. Abdullah Yüksel ile Halk Eğitim Müdürlüğü Kursiyerlerinin sergiledikleri ürünleri incelediler.