HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN YIL DÖNÜMÜ!!!

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin beşinci günü Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen programla tamamlandı. Yayla sakinlerinin yoğun ilgi göstererek katılım sağladığı Milli Birlik Yürüyüşü ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.. 15 Temmuz Belgeselinin izlenmesinin hemen ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dua yapıldı. Duanın akabinde Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve İlçe Müftü V. Hasan Erol birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi, ilahiler ve şiirlerin okunması ile program devam etti. Saat 00:13 te İlçemiz Camilerinde sela okunmasıyla ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla demokrasi nöbetine başlandı. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin bombalandığı saat olan 02.32’de Gazi Meclis’te gerçekleştirilen program katılımcılara canlı olarak izlettirildi. Gazi Mecliste gerçekleştirilen Protokol konuşmalarının dinlenmesinin ardından program sonlandırılarak Demokrasi Nöbetine devam edildi.