GÜCÜK SUYU PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Darıpınarı Mahallesinde bulunan ve Darıpınarı, Korucak, Belçınar, Bağçatağı, Giden, Sarıkavak, Sarıkoyak Mahallelerimiz ve Tarsus İlçesine bağlı Kurtçukuru, Beylice ve Meşelik Mahallelerinin sulama suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gücük Suyu projesi hayata geçiriliyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan ve MESKİ ekipleri Çamlıyayla’ya gelerek proje için incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve Mahalle Muhtarlarımızın da eşlik ettiği heyet ilk olarak suyun depolanacağı ve dağıtımının yapılacağı havuzda, ardından geçmiş yıllarda Halil GÖK tarafından yaptırılan pompalama istasyonunda incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinin ardından kısa bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan; “Bölge halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğine inandığımız Gücük Suyu Projesinin hazırlık çalışmalarına başladık umarım en kısa sürede yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın daha verimli topraklara kavuşmasını sağlayacağız” dedi.