GÖREV YERLERİ DEĞİŞEN KURUM AMİRLERİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Yaklaşık üç yıldır Çamlıyayla’da görev yapan Çamlıyayla İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Cahit Yavuz ve Çamlıyayla İlçe Tapu Müdürü İsmail Şimşek onuruna veda yemeği tertip edildi.

Atdağ restaurantta tertip edilen veda yemeğine Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı, diğer kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile bazı Mahalle Muhtarları katıldı.

Yemek sonrasında kısa birer konuşma yapan Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel ve Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Çamlıyayla’ya verdiği hizmetlerden ötürü Cahit Yavuz ve İsmail Şimşek’e teşekkür ederek Çamlıyaylayı her daim hatırlamaları için çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Hediye takdiminin akabinde hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından yemek sona erdi.