ÇAMLIYAYLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Çamlıyayla İlçe Müftülülüğü Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda Kutlu Doğum Etkinliği düzenledi.

Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Çamlıyayla Müftü V. Hasan Erol ve Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel’in konuşmaları ile devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlatılan Sinevizyon gösteriminin akabinde programa konuşmacı olarak katılan Tarsus Müftüsü Hayri Erenay “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans verdi.