ÇAMLIYAYLA HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI SERTİFİKA TÖRENİ

Çamlıyayla Halk Eğitim Müdürlüğü 2016 – 2017 eğitim yılı kursiyerleri yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Çamlıyayla Atatürk Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene; Çamlıyayla Kaymakamı Abdullah Yüksel, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus İşkur Müdürü Kürşat Dal, Tarsus SGK Müdürü Nurullah Süleyman Bilim, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, Dernek ve Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların akabinde Sebil Ortaokulu halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi.

Halk oyunları gösterisinin ardından İlçe genelinde faaliyet gösteren kurslarda eğitim alan kursiyerlerin sertifikaları Protokol Üyeleri tarafından takdim edildi.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından tören sona erdi.