ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİNDEN, İŞÇİLERİNE %26 ZAM...

Çamlıyayla Belediyesi, belediye bünyesinde görev yapan işçi personeli ile, Toplu-İş Sözleşmesi kapsamında 2019 yılı sözleşmesini yaptı.

İşçilere 2019 yılı için % 26 oranında zam yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın İsmail TEPEBAĞLI “İşçi arkadaşlarımıza 2019 yılı için %26 oranında bir zam yapabildik. Gönül ister ki, gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı göstererek çalışan işçilerimize daha büyük oranlarda zam verelim. Ama belediyemizin bütçe imkanları maalesef buna izin vermiyor. Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımız yapmış oldukları incelemeler neticesinde verebileceğimiz en yüksek oranın bu olabileceğini hatta bunun bile bütçemizi oldukça zorlayacağını belirttiler. Bizlerde konuyu işçi arkadaşlarımızla oturup konuştuk ve sağolsunlar onların da anlayışlı davranmaları neticesinde sözleşmemizi imzaladık. Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, arkadaşlarımızın kazançlarını, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde harcamalarını temenni ediyorum” dedi.