ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Çamlıyayla Belediyesinin Kurban Bayramına hazır olduğunu dile getirdi.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı Münasebetiyle Mersin Büyükşehir Belediyesine ait mezbaha ve Sebil Mahallesinde bulunan yine Mersin Büyükşehir Belediyesine ait mobil mezbahane ilaçlanarak dezenfekte edilmiş olup bayram boyunca halkımızın hizmetini karşılamak üzere yeterli sayıda personel ile ücretsiz kurban kesim hizmeti verilecektir. Ayrıca İlçe Müftülüğümüz tarafından atanan din görevlileri mezbaahane binasında hazır bulunacaktır. Kurban sahipleri kurbanlarını kesildikten sonra poşetlenmiş bir şekilde geri alacaklardır.

Kurbanlık satış yeri olarak; Kale Mahallesi Saybaşı Sokakta bulunan Evliyazade Parkı bitişiğindeki boş alan, Çayırekinliği Mahallesinde ise Çayırekinliği Çarşısı arka kısmında bulunan ara sokak belirlenmiş olup Kurban satış ücretleri Belediye Encümenimizin almış olduğu karar doğrultusunda;

Koyun (Erkek-Dişi) : 18,50 TL/kg.

Keçi (Erkek-Dişi) : 18,00 TL/kg

Büyükbaş (Erkek-Dişi) : 18,00 TL/kg; olarak belirlenmiştir” dedi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı; “Kurban Bayramının kazasız belasız geçmesi için elimizden gelen tedbirleri aldık. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının Tüm Hemşerilerime hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.