ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ 2018 YILI İFTAR PROGRAMLARINA KESECİK MAHALLESİNDEN BAŞLADI

Çamlıyayla Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Mahallelerde iftar programı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu yıl ilk olarak Kesecik Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ziya Körüklü, Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç, Belediye Meclis Üyeleri, ve Kesecik Mahallesi Sakinleri katıldı.

Mahalle meydanında gerçekleştirilen iftar programında yaklaşık 200 kişiye yemek ikramında bulunuldu. İftar yemeğinin sonunda kısa bir konuşma yapan Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı, “Ramazan ayının bolluk ve bereket içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Soframıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.