Çamlıyayla Belediye Meclisi 2018 yılının ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Çamlıyayla İmar Limited Şirketi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı önce Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Belediye Meclis Üyeleri, toplantıya katılan Mahalle Muhtarları ve Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç'e çarşı içerisinde bulunan ve Gamgam Yapı ve Çamlıyayla İmar Limited Şirketi ortaklığı ile konut olarak yeniden yapılandırılan ve yapımı kısa sürede tamamlanacak olan katlı otoparkın içerisindeki daireleri ve iş yerlerini gezdirerek bilgiler aktardı.

Meclis Üyeleri ve Muhtarlar yapılan çalışmayı beğendiklerini dile getirdiler.

Binanın gezilmesinin ardından Saygı Duruşu ile başlayan toplantıda Meclis Denetim Komisyonu Seçimi yapılarak 2018 Yılı Çamlıyayla Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri belirlenmiş oldu. Yapılan oylama neticesinde en fazla oyu alan Davut Biçer, Halil Özden ve Ramazan İrişik Meclis Denetim Komisyonu üyeliğine seçilmiş oldu.