BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL TEPEBAĞLI’NIN MUTLU GÜNÜ

Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı’nın kızı Tuğba Tepebağlı; Ali Karakış ile hayatını birleştirdi.

Tarsus Yunus Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı, Aydıncık Belediye Başkanımız Ferhat Aktan, Belediye Meclis Üyeleri, Dernek ve Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Programları nedeniyle düğün merasimine katılamayan davetliler gönderdikleri telgraf ve çiçeklerle Belediye Başkanımızın mutluğuna ortak oldular.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın nikâhını kıydığı çiftin şahitliklerini Protokol Üyeleri yaptı.

Nikâh merasiminin ardından Protokol Üyeleri birlikte halay çektiler.