BAŞKAN TEPEBAĞLI İLÇE TARIM GIDA VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜLÜĞÜNÜN SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Çamlıyayla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirdiği sertifika törenine katıldı.

Törene Belediye Başkanımızın yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İlçemize gelen Mersin Milletvekilimiz Hacı Özkan, Çamlıyayla Kaymakam V. Uğur Ünsal, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören Protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarının akabinde İŞKUR, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çamlıyayla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nezdinde gerçekleştirilen kursları tamamlayan kursiyerlere protokol üyeleri tarafından sertifikaları teslim edildi.