BAŞKAN TEPEBAĞLI ESNAF ŞÖLENİNE KATILDI

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Mersin Esnaf Odaları Birliği ve Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odasının düzenlediği 1. Esnaf Şölenine katıldı.

Başkan Tepebağlı’nın katıldığı şölene, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Kaymakam V. Abdullah Yüksel, Tarsus Belediye Başkan V. Rıdvan Aksoy, Mersin Esnaf Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Dernek ve Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kültür Bakanlığı sanatçıların sahne aldığı gecede ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sergiledikleri Karadeniz Halk Oyunları ile izleyenleri mest etti.

Gecenin sonunda sahne alan Akyol Saz Grubu seslendirdikleri eserlerle Urfa Sıra Gecelerini Çamlıyayla’ya taşımış oldu. Grup ayrıca sahne performansları sırasında çiğköfte de yoğurarak katılımcılara ikram etti. Başkan Tepebağlı’yı da sahneye davet eden Grup kendisine çiğköfte yoğurttu.