BAŞKAN TEPEBAĞLI ÇAMLIYAYLA'NIN MİMARLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Çamlıyayla Belediye Başkanımız gece gündüz demeden var güçleri ile daha modern ve yaşanabilir Çamlıyayla için çalışan personeller onuruna iftar yemeği verdi.

Atdağ Reastaurantta tertip edilen yemeğe; Çamlıyayla Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ personelleri katıldı.

Davetliler ile kapıda tokalaşan Başkan Tepebağlı yemek öncesinde kısa bir konuşma yaparak gece gündüz demeden Çamlıyayla'ya hizmet yolunda var güçleri ile çalıştıkları için personnelere Çamlıyayla halkı adına teşekkür eden Başkan Tepebağlı Ayrıca yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Tepebağlı'nın konuşmasının ardından akşam ezanının okunması ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Personeli Mezarlık Camii İmamı Özgür Tosun'un yaptığı dua ile davetliler hep birlikte oruçlarını açtılar.

Yemek sonunda personeller Başkan Tepebağlı'ya nazik davetlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.