5. GELENEKSEL MOTOFEST

5.GELENEKSEL ÇAMLIYAYLA MOTOFEST
Çamlıyayla Belediyesince bu yıl 5.si tertiplenen Çamlıyayla Motofest etkinliğinin 31 Ağustos tarihinde tamamlanan şehir içi sıralama etaplarının ardından 1 Eylül Pazar günü de Çamlıyayla zevzek tepesi mevkiinde finalleri gerçekleştirildi.
Gösterilerin startını Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe başkanı Ali Rıza Genç, Türkiye Emekliler Derneği Mali sekreteri Ömer Kurnaz ve Tarsus Motor sporları kulübü Başkanı Cenk Ataş, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yasin ile İbadettin Düzenli verdiler.
Motor sporlarına gönül vermiş seyircilere Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı yaptığı konuşmada.
‘’Çamlıyayla’da geçtiğimiz 1 hafta içerisinde içlerinde 2 festival olan toplam da 5 etkinliğe imza atan personelimizi tebrik ediyor ve böylesine önemli günlerde teşrifleri ile bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza tebriklerimizi sunuyorum.
Müthiş gösterilere sahne olan etkinliğimiz bu yıl her yılkine oranla katılımcı ve sporcu sayısını fazlasıyla artırmış her yıl üzerine koyarak seyir zevki yüksek bir organizasyon olma yolunda ilerlemektedir.
Organizasyonda Çamlıyayla Belediyesiyle müştereken her dakikasına emeği sinen Tarsus Motor Sporları kulübünden Cenk Ataş bey ve Ekibine ülkemizin 4 bir köşesinden katılım sağlayan sporseverlere tekraren teşekkür eder önümüzde ki yıl da bir ve beraber olmayı dileriz.
Katılım sağlayan tüm motorsporları tutkunlarına ve haklımıza teşekkürlerimizi sınarım.
İsmail Tepebağlı
Çamlıyayla Belediye Başkanı