19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’nın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı

“Tarihi zaferler ile dolu olan milletimiz 19 Mayıs 1919 tarihinde asla esaret altında kalmayacağını attığı ilk adım ile göstermiştir. Bu tarihten sonra ülkemizin dört bir yanında vatan evlatları örgütlenmiş ve yurdu düşman eline bırakmamıştır. Bugün hala ecdadımızın yazdığı destansı hikâyeler anlatılmaktadır.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde dirilen bu millet bugün de güçlü ülkeler yarışında emin adımlar ile ilerleyişini devam ettirmektedir. Bunun yanında bu önemli tarih gençlerimize armağan edilmesi hasebiyle de önemlidir.

Çocuklarına ve gençlerine önem veren ülkemiz bunu bayramlar ile süslemiştir. Bu vesileyle ülkemizin bekası ve geleceği için geçmişten günümüze canlarını hiçe sayarak veren vatan evlatlarını ve şehitlerimizi minnetle yâd ederken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”

İsmail TEPEBAĞLI

Çamlıyayla Belediye Başkanı