18 MART 2018 ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 103. yıl dönümü münasebetiyle tüm yurtta olduğu gibi Çamlıyayla'da da anma programı düzenlendi.

Belediye hizmet binası önündeki Atatürk Heykeline çelenklerin sunulması ile başlayan program Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı'nın il dışında olması münasebetiyle Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Kıral'ın katıldığı programda; Fetih Suresinin ı-okunması, Şehitlerimizin ruhu için dua edilmesi, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve okunan şiirlerler ile sona erdi.

Programın akabinde Çamlıyayla Kaymakam V. Uğur Ünsal, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Kıral ve diğer kurum Amirleri Darıpınarlı Şehidimiz Oğuzhan Sezer'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Kabir ziyaretinini ardından Kurum Amirleri Darıpınarı Mahalle Sakinleri ile Mahalle Meydanında bir süre sohbet ettiler.